Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τωρινή και προτεινόμενη εικόνα του κέντρου της πόλης (Οδός Εθνικής Αντιστάσεως)




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια...όσοι αγαπάμε το Καρπενήσι τασσομαστε στο πλευρό του Δημου...Επιτέλους ήρθε η ώρα να ομορφυνουμε την πόλη μας...

Pinelopi είπε...

Epitelous...na apokthsei tautotita auth h polh pou tha anadeiksei thn omorfia ths kai sto kentro ths. Poly omorfh eikonikh apotyposh k polla yposxomenh gia to mellon "anoigontas" neous dromous gia olous tous katoikous ths.
Bravo sth nea dhmotikh arxh k se olous pou douleuoun gia thn anagkaia rizikh allagh!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να ομορφύνουμε την πόλη για εμάς πρώτα απ΄όλα και μετά για τους τουρίστες..... Και πριν την ανάπλαση χρήσιμο θα ήταν να γίνουν και κινήσεις για να μειώσουμε την ανεργία, να κρατήσουμε τον νέο κόσμο εδώ, αλλά και να μπορέσουν τα παιδιά μας που έφυγαν για σπουδές να μπορούν να γυρίσουν πίσω...Τι θα προσφέρει η ανάπλαση στα άνεργα παιδιά που υπάρχουν???? Μήπως τελικά πρέπει να ασχοληθούμε με θέματα ουσίας και όχι τόσο εμφάνισης?

Ανώνυμος είπε...

τελειο!!!!!!!!!!αυτο το χρειαζεται αυτη η πολη για να κερδισει τον τουρισμο...γιατι τοσα χρονια το μονο που ξεραμε ειναι να μην δειχνουμε τιποτα στον τουριστα.πως να ερθει ?γιατι να ερθει?τι προσφερουμε ?τι εχουμε αναδειξει?ουτε ενα χιονοδρομικο δεν μπορεσαμε να αξιοποιησουμε.τοσα χρονια ενα μονοπατι φυσης να μπορει να πηγαινει την βολτα ανετα .κατα τα αλλα ευρυτανια φυση κ.λ.π Δημαρχε προχωρα κανε κατι γιαυτο τον τοπο το χρειαζεται το εχει αναγκη και μην ξεχναμε οτι σε χρειαζεται και [ο ξηριας] προφητης ηλιας.

Δήμος Καρπενησίου είπε...

Σας ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας, είναι όλα καλοδεχούμενα.
Η ανάπλαση είναι αναγκαία τόσο για να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας όσο και για να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες. Τόσο η αύξηση του τουρισμού όσο και τα έργα της ανάπλασης θα τονώσουν την τοπική οικονομία.
Συνεπώς η ανάπλαση είναι ένα θέμα ουσίας που κινείται στον άξονα της ανάπτυξης και της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μας.
Ο Δήμος στηρίζει τους κατοίκους του κέντρου, του Ξηριά, της Λαγκαδιάς και όλων των συνοικιών χωρίς διακρίσεις.
Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τις ζωές μας, όλοι μαζι θα προχωρήσουμε και θα τα καταφέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ καλή δουλειά και την έχουμε όλοι ανάγκη. Έχουμε μέινει πίσω στο Καροπενήσι. Βόλος, Λάρισσα, Λαμία μας έχουν ξεπεράσει εδώ και χρόνια. Αν δεν κάνουμε κάτι ΤΩΡΑ στο Καρπενήσι θα υπάρξει ερήμωση.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία...

Λεφτά υπάρχουν!!! :-)

Γιώργος Ριμπαρίτης είπε...

Επειδή ζούμε στο Ελλάντα και κάθε εργολάβος (κοράκι) καραδοκεί, και για να έχει το "έργο" προοπτική και όχι ενός - δύο χρόνων ζωή, με τα γνωστά αποτελέσματα της "απεχθούς" συντήρησης, ΠΡΕΠΕΙ, το έργο, στο διαγωνισμό πρωτίστως να ΕΧΕΙ το κριτήριο -εκτός της οικονομικής προσφοράς- της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!

...ξέρεις, ορεινό μέρος, με παγετό, με υγρασία (ιδίως στη στροφή πλατεία - δημαρχείο κ.λ.π)

Ειδάλλως, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕΝ σύντροφοι...

Ανώνυμος είπε...

Τα "τρισδιάστατα", (τα φτηνά αυτά γραφικά), πόσο κόστισαν;

Εύχομαι ο δήμος, να μην πλήρωσε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...

Ρητορική η ερώτηση...

Τα media, τα τοπικά media, που είναι;

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η 15 Απριλίου 2011 1:11 μ.μ.

Μην εκλιπαρείς για τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ αμαρτίες!

Όπως ψήφισες κοιμήσου ...πως λέμε, όπως έστρωσες κοιμήσου;

Με την ψήφο σου, ΕΣΥ ΕΔΙΩΞΕΣ το παιδί σου...

Ανώνυμος είπε...

Ας φτιάξουμε πρώτα αυτόν τον κόμβο...
Έλεος πια...

Ανώνυμος είπε...

"Με την ψήφο σου, ΕΣΥ ΕΔΙΩΞΕΣ το παιδί σου..."

opa re file....tha klapsoume....pes mas mono ti na psifisoume stis epomenes ekloges gia na xanaferoume pisw ta paidia mas...
dimarche proxwra...allaxe ta ola...nea muala, nees idees, neoi anthrwpoi...